Fritidsliv

Hvidovre har fritidsaktiviteter for alle

Hvidovre er en levende by med et aktivt fritidsliv, et pulserende kulturliv og et dynamisk idræts- og foreningsliv. Her er fritidsoplevelser for alle aldre og for enhver smag, og du kan dyrke alt fra amerikansk fodbold til folkedans.

Børn kan udvikle deres talenter på musik- og billedskolen, gå til dramaundervisning eller prøve kræfter med filmproduktion i Filmbyen, mens voksne har rig mulighed for at finde spændende aktiviteter på en af byens ni aftenskoler. Byens ældre kan mødes i Aktivitetscentret, hvor alle pensionister og efterlønsmodtagere med bopæl i Hvidovre er velkomne.

I Hvidovre kan du bl.a. også finde Danmarks sjoveste museum, Cirkusmuseet; opleve Danmarks største skuespillere på Teater Vestvolden og dyrke sport på byens stadions og idrætscentre.

Byen byder desuden på et væld af udendørsoplevelser – du kan fx gå på opdagelse i det historiske Vestvolds-område; få motion på cykel- og rulleskøjtebanerne; tage en dukkert ved stranden, eller spotte antikke fly ved Avedøre Flyveplads.

Se hvad der rør sig lige nu på www.mithvidovre.dk (nyt vindue)